Διακήρυξη Επαναληπτικού Δημόσιου Μειοδοτικού Διαγωνισμού για τη μίσθωση ακινήτου στη Λάρισα

Άνοιγμα συνημμένου αρχείου
[ όνομα ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ (1).pdf, τύπος pdf, μέγεθος 197.64 KBytes]

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.), σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 715/79 και την απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης, Μ/12/8-6-2017, προκηρύσσει επαναληπτικό δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για μίσθωση ακινήτου στην Λάρισα, προκειμένου να στεγαστούν οι υπηρεσίες του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας του Ο.Ε.Ε.

Το υπό μίσθωση ακίνητο να έχει εμβαδόν περίπου εκατόν ογδόντα πέντε (185) τετραγωνικά μέτρα. Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτές προσφορές και για ακίνητα που παρουσιάζουν αποκλίσεις έως και είκοσι (±20) τ.μ. ως προς το σύνολο της επιφανείας τους. Το υπό μίσθωση ακίνητο πρέπει να :

α)είναι διαμέρισμα ή αυτοτελές κτίσμα, να βρίσκεται εντός της πόλης της Λάρισας και κατά προτίμηση στο κέντρο της.

β)να είναι διαρρυθμισμένο ή να δύναται να διαρρυθμιστεί σύμφωνα με τις λειτουργικές ανάγκες του Τμήματος, δηλαδή να αποτελείται από τρείς κυρίους χώρους, ο ένας εκ των οποίων να είναι περίπου στα 60,70 τ.μ. και να διαθέτει κουζίνα, αποθήκη και τουαλέτες.

γ)έχει κεντρική θέρμανση (κατά προτίμηση αυτονομία με φυσικό αέριο) και κλιματισμό,

δ)έχει ανελκυστήρα χωρητικότητας 3-6 ατόμων, αν είναι σε όροφο πολυκατοικίας,

ε)διαθέτει σύστημα πυροπροστασίας, να παρέχει τις προβλεπόμενες διευκολύνσεις για Α.Μ.Ε.Α., και να είναι ετοιμοπαράδοτο στην 01/08/2017.

Η μίσθωση που θα είναι πενταετής (5) θ΄ αρχίσει στην 01/08/2017 και θα λήξει την αντίστοιχη ημερομηνία του έτους 2022. Τα μισθώματα θα καταβάλλονται προκαταβολικά στην αρχή κάθε μηνός στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος .

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.