Διακήρυξη Δημόσιου Μειοδοτικού Διαγωνισμού για τη μίσθωση ακινήτου στην Κέρκυρα

Άνοιγμα συνημμένου αρχείου
[ όνομα 7Δ92469ΗΞΚ-ΘΕΥ.pdf, τύπος pdf, μέγεθος 197.89 KBytes]

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.), σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 715/79 και την απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης, Μ/19/17-10-2017, προκηρύσσει δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για μίσθωση ακινήτου στην Κέρκυρα, προκειμένου να στεγαστούν οι υπηρεσίες του Περιφερειακού Τμήματος Ιονίων Νήσων του Ο.Ε.Ε.

Το υπό μίσθωση ακίνητο να έχει εμβαδόν περίπου εκατό (100) τετραγωνικά μέτρα. Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτές προσφορές και για ακίνητα που παρουσιάζουν αποκλίσεις έως και είκοσι (±20) τ.μ. ως προς το σύνολο της επιφανείας τους.

Το υπό μίσθωση ακίνητο πρέπει να :

α)είναι διαμέρισμα ή αυτοτελές κτίσμα και να βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας.

β)να είναι διαρρυθμισμένο ή να δύναται να διαρρυθμιστεί σύμφωνα με τις λειτουργικές ανάγκες του Τμήματος, δηλαδή να αποτελείται από τουλάχιστον τρεις κύριους χώρους, εκ των οποίων ο ένας να είναι τουλάχιστον 20 τ.μ., και να διαθέτει επί πλέον δύο βοηθητικούς χώρους ( μικρή κουζίνα και wc).

γ)έχει κεντρική θέρμανση (κατά προτίμηση με αυτονομία) ή κλιματισμό,

δ)έχει ανελκυστήρα χωρητικότητας 3-6 ατόμων, αν είναι σε όροφο πολυκατοικίας,

ε)διαθέτει σύστημα πυροπροστασίας, να παρέχει τις προβλεπόμενες διευκολύνσεις για Α.Μ.Ε.Α., και να είναι ετοιμοπαράδοτο το αργότερο 01/01/2018.

Η μίσθωση που θα είναι πενταετής (5) θ΄ αρχίσει στην 01/01/2018 και θα λήξει την αντίστοιχη ημερομηνία του έτους 2023.

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.