Ορθή Ανακοίνωση: Αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής σεμιναρίου στο 10ο Περιφερειακό Τμήμα Βορειοδυτικής Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας (9.3.2018)

[ όνομα 1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.pdf, τύπος pdf, μέγεθος 149.30 KBytes]
[ όνομα 2. ΑΙΤΗΣΗ ΠΥΡΓΟΣ.pdf, τύπος pdf, μέγεθος 129.74 KBytes]
[ όνομα 3. ΑΙΤΗΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟ.pdf, τύπος pdf, μέγεθος 129.89 KBytes]
[ όνομα 4. ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΤΡΑ.pdf, τύπος pdf, μέγεθος 130.18 KBytes]

Το Περιφερειακό Τμήμα Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση - επιμόρφωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών, διοργανώνει στην Πάτρα, στον Πύργο και στο Αγρίνιο, τρία ενημερωτικά σεμινάρια με θέμα:

« Εξετάζοντας το νέο έντυπο Ε3 – 30 σημεία SOS, τα βήματα στην προετοιμασία για το κλείσιμο χρήσης 2017 - Φορολογικός έλεγχος επιχειρήσεων – Σύντομη ανασκόπηση του 2017 με τα κυριότερα γεγονότα στο φορολογικό τοπίο »

Τα σεμινάρια θα έχουν διάρκεια 5 ωρών και θα πραγματοποιηθούν:

• Πάτρα στο Ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» (Αγίου Ανδρέου 16) την Τετάρτη 14/03/2018 και ώρα από 16:00 έως 21:00.
  • Πύργος στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (Μανωλοπούλου 31) την Πέμπτη 15/03/2018 και ώρα από 16:00 έως 21:00.
  • Αγρίνιο στην αίθουσα συνεδρίων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53 και Σμύρνης) την Παρασκευή 16/03/2018 και ώρα από 16:00 έως 21:00.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ Δ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Φοροτεχνικός-Οικονομολόγος με συγγραφική και διδακτική εμπειρία – Πρώην καθηγητής ΤΕΙ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα συνημμένα αρχεία.