Ανακοίνωση Διεξαγωγής Επιμορφωτικού Προγράμματος στο 16ο Π.Τ. Ιονίων Νήσων/Κέρκυρα

[ όνομα αίτηση συμμετοχής.pdf, τύπος pdf, μέγεθος 128.55 KBytes]

Ημερομηνία Ανάρτησης: 17.5.2018

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για την διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Κέρκυρα σεμινάριο με θέμα:

«ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

ΦΥΣΙΚΩΝ & ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην ΚΕΡΚΥΡΑ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ (Αριστοτέλους 2 & Καποδιστρίου), την Πέμπτη 24/05/2018και θα έχει διάρκεια 5 ωρών.

Ώρα Έναρξης: 16:00 μ.μ.

Εισηγητής: Γεώργιος Χριστόπουλος

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 24/05/2018, νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 24/05/2018 η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Τα σεμινάρια διατίθενται δωρεάν.

Αιτήσεις θα αποστέλλονται είτε ηλεκτρονικά στο 16ο Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων, στην ηλεκτρονική διεύθυνση oee16pt@oe-e.gr, είτε με φαξ στο 26610-42388.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2661041148, fax: 2661042388 – e-mail: oee16pt@oe-e.gr (αρμόδια επικοινωνίας: Χρύσα Παπακώστα)

Έντυπο αίτησης θα διατίθεται από το 16ο Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων αλλά και από τη σχετική ιστοσελίδα του Ο.Ε.Ε. (πατήστε εδώ.)

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.